Mimsan Van Bölgesi Ürün Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Van Bölgesi Ürün Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mimsan Isı Teknolojisi  ve Van Bölge Bayisi Gültepe Mekanik'in Birlikte Düzenledikleri “Mimsan Ürün Tanıtım Toplantısı” Resmi ve Özel Sektör Temsilcilerinin Katılımı İle Gerçekleştirildi.

Mimsan Isı Teknolojisi tarafından, 12 Aralık 2015 Cumartesi günü Van Elit World Otelde “Mimsan Ürün Tanıtım” toplantısı düzenlendi. Van bölge bayisi Gültepe Mekanik'in destekleriyle düzenlenen toplantıya, Van ili ve çevre il ve ilçelerde faaliyet gösteren Mimsan bayi ve servisleri ile ,resmi ve özel sektör temsilcileri katıldı. 

Açılış konuşmasını Mimsan Isı Teknolojisi Genel Müdürü Sayın Erkan GÖLGELİ Bey’nin yaptığı toplantı, Mimsan Grup Genel Koordinatörü ve KBSB Dernek Başkanı Sayın H.Ahmet İLHAN'ın ,Mimsan Grup şirket ve faaliyetleri ile endüstriyel ürün gruplarının tanıtımını yaptığı sunumla devam edildi.

Mimsan Isı Teknolojisi Satış Pazarlama müdürü Sayın Tarık YILMAZ tarafından Mimsan markalı domestik ürünlerin tanıtımı ve şirket yapısı hakkında genel bilgiler verildikten sonra plaket törenine geçilerek Gültepe Mekanik firma sahibi Sayın Şeref GÜLTEPE’ye 2015 yılında göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Mimsan Isı Teknolojisi danışmanı Bekir KURT bey yeni ürünler hakkında katılımcıları bilgilendirirken katılımcılar, sektör ve ürünler ile ilgili fikir ve bilgilerini paylaşma fırsatı buldular.   

12 Aralık 2015 Cumartesi

« Tüm Haberler