Antalya Mimsan Ürün Tanıtım Toplantısı - Mimsan Grup

Antalya'da Mimsan Ürün Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

İç Anadolu ve Batı Karadeniz Bölge Bayimiz Sa-Ha Isı firması ile birlikte düzenlediğimiz “Ürün Tanıtım Toplantısı”; Sa-Ha Isı  Bayilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Mimsan markalı ürünlerin İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölge bayiliğini yürüten Sa-Ha Isı, aynı zamanda Kaisun markalı güneş enerjilerinin üretim ve satışını gerçekleştirmekte. Ankara merkezli firmanın faaliyet konularının başında; Güneş enerjisi, katı ve gaz yakıtlı merkezi sistem sıcak su kazanları, Katı yakıtlı kat kaloriferleri, boyler, Panel radyatör ve ısıtma sektöründe ihtiyaç duyulan birçok ürünün toptan satışı ve dağıtımı gelmektedir. 

Antalya Bellis Otelde 21-24 Ocak 2016 tarihlerinde Sa-Ha Isı firması tarafından organize edilen toplantıya, Isıtma sektöründe satış, uygulama ve mühendislik alanlarında faaliyet gösteren firmalardan 350 kişilik bir katılım gerçekleşti. Toplantıda, Mimsan markalı ürünlerin tanıtımının yanı sıra, kat kaloriferi montajında uyulması gereken kurallar konusunda kısa bir eğitim verildi.

Mimsan Grup Genel Koordinatörü ve KBSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H.Ahmet İLHAN beyin açılış konuşması ile başlayan toplantıda; Mimsan Grup şirket ve faaliyetleri ile endüstriyel ürün gruplarının tanıtımı yapıldı. H. Ahmet İLHAN, "Biz İyi Yakarız" başlığıyla yaptığı sunumda; Mimsan markası altında geliştirilen endüstriyel kazanların kullanımı ve endüstriyel alanda son yapılan projeler hakkında bilgi verdi. 

Mimsan Isı Teknolojisi Satış Pazarlama Müdürümüz Tarık YILMAZ tarafından Mimsan markalı domestik ürünlerin tanıtımı ve şirket yapısı hakkında genel bilgiler verildikten sonra plaket törenine geçilerek Sa-Ha Isı firma sahibi Hakan ELBAŞI’na 2015 yılında göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Toplantının ikinci bölümünde Katı Yakıtlı Kat Kaloriferi montajında dikkat edilmesi gereken konular hakkında  teknik bilgiler veren Tarık YILMAZ, sunumuna katılımcıların sorularını cevaplayarak devam etti. 

Mimsan olarak katılımcılara bir de sürprimiz vardı. Yapılan çekiliş sonrasında, toplantı salonunda bulunan üç şanslı katılımcıya Mimsan tarafından 1 adet cep telefonu ve 2 adet tablet bilgisayar hediye edildi. 

 

 

26 Ocak 2016 Salı

« Tüm Haberler