Buhar Kazanı, Kat Kaloriferi, Kalorifer Kazanı - Mimsan Grup

SODEX 2016 Fuarı Yoğun Katılım İle Gerçekleşti.

MİMSAN GRUP şirketlerinden ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş. 04-07 Mayıs 2016 tarihleri arasında CNR-EXPO İstanbul-Yeşilköy fuar merkezinde, bu yıl 12. kez düzenlenen uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma ve Güneş enerjisi sistemleri fuarı ISK-SODEX fuar organizasyonuna katıldı.4  gün süren ve günlük 20.000 ziyaretçinin ziyaret ettiği  fuar’a olan ilgi büyüktü.

Alanında dünyada üçüncü, Türkiye’nin ise en büyük fuar organizasyonu olan ISK-SODEX fuarında 5.Hol’de yer alan MİMSAN ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş. sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yeni ürün teknolojilerini ve hizmetlerini tanıtma fırsatı buldu.

MİMSAN GRUP Genel koordinatörü ve aynı zamanda Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Dernek Başkanı Sn. H.Ahmet İLHAN beyle birlikte tüm bölüm yöneticilerinin ve pazarlama ve servis personelinin katıldığı fuarda, MİMSAN markası ile piyasaya sunulan ürün ve hizmetleri tanıtırken yeni iş ortaklıklarının kapısını açacak görüşmeler de gerçekleştirdi.

Yerli enerji kaynaklarının kullanımı ile “Ülke ekonomisine Bir milyar USD kazandırdık” sloganı ile  birlikte sosyal sorumluluk  projesi kapsamında  “Ürettiğimiz her bir kazan için 1  adet fidan dikiyoruz”  sloganını ön plana çıkaran MİNSAN GRUP, yurt dışından ithal edilen yakıtlara alternatif yerli enerji kaynaklarını yüksek verimle ve çevreci olarak yakan ürünleri ile ülke ekonomisine sağladığı katkıyı fuar ziyaretçileri ile paylaştı.

MİMSAN standını ziyaret eden tüm misafirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen hediye çekilişi yoğun ilgi görürken, fuar organizasyonunun son günü MİMSAN GRUP tarafından yapılan çekilişle 1 adet Led TV, 1 adet Laptop, 1 adet Cep telefonu, 1 adet Tablet ve 1 adet fotoğraf makinası sahiplerini buldu.

Standımızı ziyaret eden tüm ziyaretçi ve sektör temsilcilerine ürünlerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

5 Mayıs 2016 Perşembe

« Tüm Haberler