Tesisat Ustaları ve Teknik Personel Eğitimi - Mimsan Grup

İç Anadolu Bayilerinden Mimsan’a Teknik Ziyaret…

Kayseri Yelken Ltd.Şti. ‘Ne Bağlı Satış Noktaları, Tesisat Ustaları Ve Teknik Personele Mimsan Isı Teknolojisi A.Ş. Tarafından Tanıtım Toplantısı Düzenlendi.

23 Mart 2013 Cumartesi Malatya Anemon otelde tertip edilen toplantıya, Kayseri Bayisi Yelken Ltd.Şti. ‘ne bağlı Kayseri ve çevre illerindeki satış noktaları, tesisat ustaları ve teknik elemanlar katıldı. 

Yelken Ltd. Şti’nin merkez satış ekibinin de yer aldığı toplantıda, Mimsan Grup Şirketleri, MİMSAN markalı ürünlerin seçimi ve tesisat konularında Satış-Pazarlama Müdürü Tarık YILMAZ tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Mimsan Grup şirketlerinden Dökümaş Ve Isı Teknolojisi A.Ş. üretim tesislerini gezen katılımcılar ürünleri yakından inceleme ve bilgi alma fırsatı buldular. 

Geçmişi 1952 yılına kadar uzanmakta olan Yelken Sıhhi Tesisat Ve Isı Malzemeleri 2007 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Isıtma, soğutma ve tesisat sektöründe öne çıkan markaları portföyünde bulunduran firma, Kayseri ve çevre illerine toptan ürün satışı gerçekleştirmektedir. 

2012 yılında bayilik sözleşmesi imzalanan Yelken Ltd.Şti. firması Mimsan markalı ürünleri faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde başarı ile temsil etmektedir.

23 Mart 2013 Cumartesi

« Tüm Haberler