Mimsan Yetkili Servis Toplantısı Yapıldı.

Mimsan Yetkili Servis Toplantısı Yapıldı.

MİMSAN, “Birlikte sıcak dostluklara” sloganıyla gerçekleştirdiği Yetkili Servis Toplantısı’nda Ülke genelinde bulunan teknik servisleri ile bir araya geldi.

Çeşitli teknik eğitim ve sunumların gerçekleştiği toplantıda servisler yeni dönem için moral depoladı.

Malatya Divalin Otel’de 09-12 Mayıs 2018 tarihleri aralığında  MİMSAN Yetkili Servis Toplantısı gerçekleştirildi. “Birlikte Sıcak Dostluklara” sloganı ile gerçekleştirilen ülke genelindeki yetkili servislerimizin katılım sağladığı toplantıda 2017 yılı değerlendirmesi yapılırken, 2018 yılı hedefleri ile birlikte önümüzdeki yıllar için  oluşturduğumuz stratejik planlar paylaşıldı

Mimsan Grup Genel Koordinatörü Sayın H.Ahmet İLHAN bey tarafından sektör değerlendirmesi ve servis hizmetinden beklentilerimiz dile getirilirken Mimsan Grup faaliyetlerini içeren "Biz İyi Yakarız" başlıklı sunumda; Mimsan markası altında geliştirilen endüstriyel ürünlerin tanıtımı ve endüstriyel alanda son yapılan projeler hakkında bilgi verildi.

Satış Pazarlama Müdürü Tarık YILMAZ bey, yetkili servislerin Mimsan ailesinin bir parçası olduklarını, Mimsan grup faaliyetlerini özetleyen “Birlikte Sıcak Dostluklar Kuruyoruz” sloganının ancak yetkili servislerimiz ile birlikte gerçekleşebileceğini, oluşan bu birliktelikle beraber bu sloganının ortaya çıktığını belirterek, servis hizmeti ve kalitesinin önemine vurgu yapıldı.   

Satış Sonrası Servis Birimi  Yönetmeni Handan ÇOLAK hanım yaptığı konuşmada, satış sonrasında sunulan hizmetin müşterilerin ürün seçimine ve tercih etme aşamasına olan etkisinin önemine değinirken, hizmet kalitesi, müşteri beklentileri ,müşteri memnuniyeti ve servis birimi hedefleri  hakkında bilgiler aktardı. Servis prosedürleri ve uyulması gereken kurallar hakkında eğitim içerikli sunum  sonrasında servisler görüşlerini belirtme fırsatı buldular.

Eğitim ağırlıklı geçen toplantı gündeminde Kişisel Gelişim Uzmanı M.Sait AYTEKİN bey tarafından iletişim ve insan konulu sunum gerçekleştirildi. Gökçe Brülör Satış Pazarlama Müdürü Münevver YEŞİL, Komtel elektronik genel müdürü Kadir Başat ÇOLAK, Remak Redüktör Genel Müdürü Aydoğan PEHLİVAN, Siemens Bina Teknikleri Satış Pazarlama Uzmanı Gürkan PAZARCIK, ERF Fan İmalat Müdürü Murat DENİZ beylerin katılımlarıyla Mimsan Isı teknolojisi tarafından satışı gerçekleştirilen ürünler ve bileşenleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Mimsan Grup Üretim Tesislerinin tanıtıldığı programda kazan yakma teknikleri, tamir ve bakım konularında uygulamalı bilgi aktarımı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası düzenlenen gala gecesinde  servislerimiz önümüzdeki sezon için bilgi ve moral depoladılar.           

14 Mayıs 2018 Pazartesi

« Tüm Haberler